2.11.2013 - Výprava - Strašidelná ZOO - Ústí nad Labem

30.10.2013 16:37

 

2.11.2013 – Výprava – Strašidelná ZOO – Ústí nad Labem – lampionový průvod

 

Tato výprava byla taková odpočinková. Sešlo se nás celkem 13 ( Alena, Vety, Petr, Bára, malá Káťa, Káťa, Natka, Karolína, Míša, Kája, Bobeš a Pája s tatínkem)

Všichni vyzbrojeni lampionem, jsme vyrazili vlakem směr Ústí nad Labem. Cesta velice rychle utekla, a protože nám počasí přálo ( nepršelo) vydali jsme se pěšky do ZOO, kde jsme se seznámili se strašidelným programem. Nejprve, jsme ale prostudovali orientační plán ZOO a už jsme po stezce kráčeli na obchůzku. Zvířata, která jsme měli možnost vidět, se nám moc líbila. Hlavně opice a lachtan Moritz. Náš cíl byl pavilon šelem, odkud vycházel lampionový průvod po strašidelné stezce. Stezku jsme absolovovali bez ztrát (dětí, lampionů i vedoucích), ikdyž čertiska obhlížela zlobidla i po skončení průvodu. Jsme se nebáli :-)), ale určitá nejistota byla, vid Kájo. Po cvičení lachtana Moritze, který byl úžasný, jsme pomalu odcházeli plný dojmů na vlak. 

 

Sraz v 13:10 hodin vlakové nádraží. S sebou: jídlo, pití, pláštěnku,teplé oblečení, doporučuji  rukavice,  Skautský šátek!

 a pro volný vstup do ZOO lampion nebo dýni anebo přijít v masce ( platí jen pro děti) dále  80,-Kč.

Omluvy: Tel.: 604 656 296, Návrat: 19:24 hod.

Rodiče vítáni, ale platba je pro ně ve výši 200,-Kč  (vlak+jízdenka MHD+ vstup ZOO)