16.11.2013 - Výprava Košťálov

13.11.2013 17:03

 

16.11.2013 – Výprava – Košťálov

 

 

Na autobusovém nádraží se nás sešlo celkem 11 ( Alena, Petr, Pavla, Káťa, Bára-smajlík, Káťa-batman, Tereza, Šmudla,Vendy, Bobeš, Krtek)

Autobusem jsme jeli do Třebenic. Od tud po zelené až na hrad Košťálov, kde jsme za velikého úsilí hledali kešku. Našli. Zapsali se do deníčku vyměmili předměty v kešce a pokračovali dále, protože jsme se těšili na oheň, vždyť už jsme měli pořádný hlad :-) A protože hlad měl asi někdo pořádný a touha po ohýnku byla veliká, všichni vzorně pomáhali hledat dříví. Díky Káti(Batmanovi) dobře vybavené KPZ jsme s pomocí březové kůřy zapálili oheň. Po důkladném uhašení ohně za pomoci Krtka a Bobeše, jsme se vydali na cestu zpět. Čekala nás 5,5 km dlouhá trasa pěšky až do Lovosic. Cesta byla příjemná, ale pro některé dlouhá, proto jsme si párkrát odpočinuli při hraní her. Z Radostic už to byl celkem boj s časem. Počasí bylo nádherné, ale nám se moc domů nechtělo. Protože již na nás čekali rodiče, museli jsme šlápnout do bot. Sice jsme se lehce opozdili ( rodiče prominou), ale děcka mají velikánskou pochvalu. Ušli cestu všichni i ti nejmladší a nováčci, ale hlavně nebylo slyšet slov, jakože už nikdo nechce, že ho nebaví. Až na bolavé nohy - všech i mých, to byla velice pěkná výprava. Všechny Vlčata a Světlušky chválím a budou si moci nalepit samolepku do naší mapky. :-))

 

 

 

Sraz v 7:45 hodin vlakové nádraží. S sebou: jídlo ( možno i buřta-bude oheň), pití, pláštěnku, teplé oblečení, šátek, uzlovačku, stezku, KPZ, tužku, papír, 15,-Kč, hračku do pokladu (budeme hledat kešky). Omluvy předem - mobil, SMS, mejl, FCB zpráva - neomluvená nepřítomnost znamená -2 body z bodování, Návrat: 15:30 hod u klubovny.