Výprava za sněhem 13.9.2012

13.10.2012 19:52

Celý pátek propršel a proto nás potěšilo, když v sobotu ráno začlo svítit sluníčko. Bohužel kvůli Uhlíkovu zraněnému kotníku jsme nemohli vyrazit na plánovaný Košťálov a tak jsme zvolili náhradní Lovosický program. V 9 hodin se nás sešlo v klubovně devět. Vyrazili jsme si užít sluníčka alespoň cestou k Lovosickým zdymadlům. Ještě jsme ani nenabrali tempo a narazili jsme na sníh. Nemohlo to ani dopadnout jinak než jak to vidíte na fotkách.

Nechtělo se nám ani pokračovat, ale když už jsme měli všichni pořádně promrzlé ruce a byly jsme všichni pořádně zkoulovaní (samozřejmě že sněhovýma koulema), přece jen jsme vyrazili na cestu. Příjemná procházka na sluníčku nám rychle utíkala a ani jsme se nenadáli a stáli jsme na dohled zdymadel. Uhlík nám vysvětlil jak fungují a ještě než jsme vyrazili zpět do klubovny zahráli si šlapanou a tahanou.

Cestou jsme samozřejmě ještě jednou vlítli do prvního letošního sněhu a pak už šupajdili ohřát a usušit se do klubovny. V klubovně jsme zahráli pár her na postřeh a paměť a pak se na zbytek víkendu svěřili opět do rukou našich rodičů.

Přítomno 9 dětí z 16 + minisvětluška Kačenka a dvě maminky

Našlapáno 3,4 km (celkem za rok 16,1 km)