Výprava - 22.03.2014-PEKLO

21.03.2014 09:42

 Pekelná Výprava 

Sraz  byl v 7:45 hodin na vlakovém nádraží. Sešlo se nás celkem 7. ( Alena, Drobek, Krtek, Pája-Vláček, Bára-Smajlík, Šmudla, Batman)

Naše cesta měla směr Česká Lípa a  zatím jsme jen hádali, kam jedem. Ve vlaku jsme si rozdali chechtáky. Každý měl po dvaceti ks a jakmile se začalo hrát, stačila jedna hodina na to, aby někteří přišli o všechny své chechtáky. Ale nejprve k začátku výpravy. V konečné stanici Česká Lípa jsme se nasměrovali na turistickou stezku  Peklo. Ztratit jsme se nemohli, nejsme v Pekle poprvé :-), ale i kdyby, tak davy turistů by nás tam také dovedli.

Po né příliš pěkné cestě městem jsme byli rádi, že jsme už v lese. A jak jsme byli vyčepaní asfaltem už se nám chtělo odpočívat :-( , ale vedoucí byli neoblomní a tak první přestávka byla až u skautské skály, kde jsme si opekli buřty, trochu odpočinuli, aby jsme zase pokračovali dále. A zase ty chechtáky, za chvíli už nikdo nevěděl, zda řekl zakázané slovo nebo neřekl. Strategie byla i mlčet, ale to z nás nikdo dlouho nevydržel. Na další odpočinkovce jsme strávili více času. Zahráli jsme si hru tramvaj, naučili se zase jeden užitečnej uzel a taky ověřili svoji mrštnost, vytrvalost a celkovou fyzičku. A protože jsme se výborně bavili, nechtělo se nám jet domu na 16,00 hodinu a tak jsme poslali zprávy, že se vrátíme až v 18,00. Počasí nám pěkně vycházelo. Vůbec jsme nezmokli, protože když začalo kapat, byli jsme již v čekárně na vlak v Zahrádkách. Cestu domů jsme si vyplnili pantomimickou hrou na hádání povolání a podákových postav a než jsme se otočili, byli jsme v Lovosicíh kde na nás již čekali rodiče. 

Skore chechtáků:

Bára-Smajlík 73ks    (musíme na Báru vymyslet na příště nějakou strategii :-))

Krtek - 25 ks    ( a to ze začátku jen a jen dával )

Šmudla - 10 ks ( ví proč)

Alena - 9 ks

 Drobek - 7 ks

Pája a Batman - 0 ks

 

5 ks se ztaritlo během výpravy.