PLÁNOVANÉ AKCE

19.10.2012 20:52

Čt, 25.10.2012 PRÁZDNINOVÁ SCHŮZKA

Není zvykem dělat akce o prázdninách, my to přesto riskneme. Pravidelná čtvrteční schůzka bude a uvidíme kolik se nás sejde. Nebudeme tuhle schůzku dělat jako povinou, protože chápu že se děti můžou na prázdnini rozjet k příbuzným, přesto prosím případnou nepřítomnost omluvit. Splníme si opět další bod ze stezky a zahrajeme nové hry. Těšíme se na všechny.

 

So, 27.10.2012 VÝPRAVA DO PODZEMÍ TEREZÍNA

Z důvodu dvou prázdninových dní, které předcházejí této sobotě není jisté kolik nás na tuto výpravu dorazí. Proto opět odkládáme výpravu na Košťálov a za odměnu těm co přijdou, vyrážíme do podzemí Terezína. Tento víkend je poslední možnost na prohlídku v tomto roce a tak toho využijeme. Jsou zváni všichni včetně zvědavých rodičů. Abyste se namlsali můžete si o všem co vás čeká přečíst tady a nebo kouknout na video tady. Zváni jsou i skauti z Šipky pokud nejedou na výpravu a samozřejmě i R&R a Oldskauti. Odjezd bude upřesněn. Jelo by se z Lovosic do Bohušovic, pak pěšky do Terezína a odtud asi přes kotlinu do Litoměřic a zpět do Lovo. Cena včetně cesty a vstupenek do podzemí vyjde děti do 6 let zdrarma, Od 6-18 let a 65 let a víc na 50,- a pro ostatní na 70,-.

 

Pá, 2.11.2012 STŘEDISKOVÝ DUŠIČKOVÝ VEČER

Dušičky. Čas kdy můžeme zavzpomínat. Zapomeňte na bláznivé americké halloweenské svátky a přijďte i vy na setkání celého našeho střediska, kdy Oldskauti zavzpomínají na bratry a sestry a příhody s nimi, kdy nahlédneme do starých kronik a kdy se poznáme trochu i navzájem. Z klubovny nakonec vyrazíme na Lovosický hřbitov, kde zapálíme u hrobů bývalých skautů svíčky.

 

Pá - Ne, 9. - 11.11.2012 KLÍČ K MĚSTU KARLA VI - Karlovy Vary

46. ročník tradiční hry Karlovarských skautů. Celé naše středisko bylo pozváno na tuto hru. Pozvání jsme přijali a doufám že se nám zadaří. Podrobnější informace budou v samostatném článku.