8.11.2014 – Výprava – Lovoš

06.11.2014 15:21

 

8.11.2014 – Výprava – Lovoš

Sešlo se nás 9 ( Alena, Vety, Petr, Smajlík, Káťa, Batman, Vendulka, Šmudla a Bobeš)

Autobus nás vyvezl do vesnice Oparno, odkud jsme poklračovali turistickou cestou až na Lovoš. Cestu jsme si krátili povídáním, odpočinkem a poznáváním stromů.  Na kopec Lovoš jsme vyšlapali velice brzo. Výborně jsme se občerstvili na chatě Lovoš, potom si každý  vyrobil něco z papíru ( např. tank, vlaštovka, parník, nebe-peklo-ráj) po odpočinku  jsme sešli na Kybičku. Našli příhodné místo k upečení buřtů. Ohnivák byl Smajlík a Batman. Po vydatném obědě, jsme prozkoumali přístřešek u skály a odpočívali ve větvích stromu.

Nastal čas pro pomalý návrat do Lovosic. Cestou jsme hráli na indiány, Bouřku a pohybovou souhru dvojic. Samozřejmě se našel čas i na skotačení v navežené hlíně. Maminky jistě měly radost z ušmudlaných dítek :-). Výprava se velice vydařila. Sluníčko svítilo a my si užili moc pěknou sobotu.

 

 

Sraz v 7:50 hodin vlakové nádraží. S sebou: jídlo ( bude oheň), pití, pláštěnku, šátek, uzlovačku, stezku, KPZ, tužku, papír, 15,-Kč, . Omluvy: Tel.SMS, FCB,E-mail. Návrat: 15:00 hod ke klubovně.

V případě nepříznivého počasí dopolední program v klubovně do 11,30 hod.